Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy

perjantai 4. tammikuuta 2013

Rukan Superhaku

Ruka on Suomen suosituimpia hiihtokeskuksia; matkailutarjonta on laajaa ja monipuolista. Ruka-Kuusamo on ympärivuotinen majoituskohde.  Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys on alueorganisaatio, joka vastaa alueen yhteismarkkinoinnista. Ruka-Kuusamon majoitustarjonta on monipuolista ja laajaa. Usein asiakkailta tuli palautetta, että sopivan, saatavilla olevan kohteen etsiminen usean eri majoitusvaraamon sivustolta oli hankalaa. Tästä tarpeesta syntyi Rukan Superhaku ruka.fi-sivustolle.

Tietotalon toteuttamassa Superhaussa on mukana yli 90 % alueen kaupallisesta majoitustarjonnasta, yhteensä yli 5000 petiä. Asiakas näkee Superhaun kautta kerralla Rukan majoitustarjonnan online-varaustilanteen. Mukana on sekä hotelleja että mökkivaraamoja.  Palvelu otettiin käyttöön maaliskuun 2012 lopulla ja ensimmäisen vuoden palautteet niin asiakkailta kuin yrityksiltäkin ovat olleet erinomaisia. Superhaku on erityisen toimiva huippusesonkeina, jolloin asiakkaat löytävät helposti viimeisetkin tarjolla olevat majapaikat.

Tietotalo vastasi teknologiasta, järjestelmäintegraatiosta ja varausjärjestelmäosaamisesta. Palvelua hallinnoiva Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ja Rukakeskus Oy vastasivat mm. siitä, miltä palvelu tuotteineen näyttää asiakkaan suuntaan ja miten kokonaisuus integroitiin ruka.fi-sivustoon. Supehaku on toteutettu suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Nyt uudenvuoden sesonkina myös omatoimisesti lomansa varanneet venäläiset ovat selvästikin löytäneet Superhaun.

Tuija Rytkönen
Toiminnanjohtaja
Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti